TEC Agenda: October 13, 2017 1:00-2:30 in GC 418

I.	Call to order (1:00 pm)				
II.	Approval of the minutes from September 8, 2017				
III.	TEC membership (1:00 -1:10)				
IV.	 a. Identification of TEC Representatives b. AH Rep c. TEC representatives i. Request representatives report to their colleagues & encourage committee participation ii. Request each representative serve on at least one subcommittee – thank you! Unit Head Report (30 minutes 1:10-1:40) a. Guests: Brad Fuster and Tiffany Fuzak 				
	b. Program assessment presentations request				
V.	TEC Committee Reports (30 min 1:40-2:10)				
	 A. Assessment/Accreditation (14 min) (Joe Zawicki) a. Program-related updates b. Unit-related updates B. Faculty Development (Shannon Budin) (4 min) a. Advocacy professional development workshop with Jamie Daigler, i. Friday, February 23, 9-11 am, Butler 210 C. Field/Clinical Experiences (Rosemary Arioli) (4 min) a. Mentor Teacher Handbook D. Recruitment (Kathy Wood) (4 min) a. Urban Teacher Academy 				
	E. UUP Teacher Education Task Force Report (Steve Macho) (4 min)				
VI. VII.	Certification Office update (5 minutes 2:10-2:15) (Patty Recchio) CEURE/Educational Pipeline Initiatives update (5 minutes – 2:15 - 2:20) (John Siskar) a. After school program at BPS International School #45 b. CEURE Advisory Council				
VIII.	TEUPAC Co-Director (5 minutes –2:20 – 2:25) (Sue McMillen / Pixita del Prado Hill) a. Master Teacher/PDS event				
IX.	New Business (5 minutes – 2:25 - 2:30)				
X.	a. TEC By-Law revisions: Definitions of TEU Membership & Ex Officio Members Adjournment (2:30)				
	2017-2018 TEC Meeting Dates: 1:00-2:30 in GC 418				

2017-2018 TEC Meeting Dates; 1:00-2:30 in GC 418 Fall 2017 Spring 2018

September 8, 2017- first mtg.

October 13, 2017 November 10, 2017

*December 8, 2017 @ **noon**

Spring 2018 February 9, 2018

March 9, 2018 April 13, 2018

*May 11, 2018 @ noon